Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Δεν ψηφίζω το νόμο για τα blogs!!!


...δηλώνει "aπερίφραστα" μέσω του Press-gr ο Πέτρος Τατούλης. Μια γενναία και καθαρή δήλωση!
.
"Aπερίφραστα και κάθετα θα βρεθώ ενάντια σε αυτό το νομοσχέδιο" διαμηνύει μέσω του Press-gr, όσον αφορά το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται από την κυβέρνηση για τα blogs, ο Πέτρος Τατούλης!
Ένας ανώνυμος αναγνώστης του Press-gr έγραψε, με αφορμή προηγούμενο αιχμηρό άρθρο του βουλευτή, στα comments του ιστολογίου μας:
"ΟΣΟ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ-ΦΙΜΩΤΡΟ ΤΩΝ BLOGS ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑ-ΡΑ-ΓΚΙΟ-ΖΗ!!!!!"
Ο Πέτρος Τατούλης απάντησε με δικό του comment στο Press-gr.
Εγραψε την εξής απάντηση:
"Δηλώνω απερίφραστα και κάθετα (άποψη που θα καταθέσω άμεσα και στο Blog μου) ότι ασφαλώς και θα βρεθώ ενάντια σε αυτό το νομοσχέδιο αν και εφόσον κατατεθεί. όχι βέβαια, επειδή πρόκειται να εφαρμοστεί (πουθενά και κανείς δεν μπόρεσε να περιφρουρήσει τη λογοκρισία στο διαδίκτυο), αλλά για να μην περιληφθούμε κι εμείς ανάμεσα σε εκείνα τα ανελεύθερα και αντιδημοκρατικά κράτη που αναλαμβάνουν τέτοιες αμαθείς και σκοταδιστικές προωτοβουλίες. Φίλε ανώνυμε, έχω νομίζω τοποθετηθεί επαρκώς στο θέμα και διαμέσου της αρθρογραφίας μου και στο ιστολόγιό μου."
Μια καθαρή και πολιτικά γενναία δήλωση του Πέτρου Τατούλη!

Αν βέβαια παραμείνει βουλευτής της ΝΔ φυσικά μια και το σενάριο της επιστροφής Κουκοδήμου είναι όλο και πιο κοντά.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: