Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Υποκριτική Τέχνη.


Οι γάμοι που τελέστηκαν στην Τήλο είχαν ενα θετικό. Να δείξει η ελληνική κοινωνία το πραγματικό της πρόσωπο. Παραθέτω αποσπάσματα από μεγάλο blog (press-gr)να θαυμάσετε απόψεις της ελληνικής κοινωνίας:

"Ρε παιδιά τρελαθήκανε; Εγώ δηλαδή, όπως και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες πού είμαστε ...φυσιολογικοί, με οικογένεια και παιδιά"

"Λόγω της παρανομίας του θέματος, ο Αλής ήταν ο μοναδικός που αποφάσιζε ποιά ερωτευμένα πιτσουνάκια θα στεφάνωνε. Έτσι, ήρθε σε συμφωνία με το "Lougra Travel", έναν τεράστιο τουριστικό οργανισμό που διοργάνωνε ταξίδια για αστεφάνωτα "ιδιάιτερα" πιτσούνια."

"Τότε ΓΙΑΤΙ σε αυτήν την ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ της ομοφυλοφιλίας να πούμε ναι;

Αυτή λοιπόν είναι η δημοκρατική και προοδευτική ελληνική κοινωνία; Απλά αγαπητοί μου κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Μια κοινωνία η οποία λέει τον άνθρωπο με αναπηρία "ΣΑΚΑΤΗ", τον άνθρωπο με προβλήματα όρασης "ΓΚΑΒΟ" τον ομοφυλόφιλο "ΛΟΥΓΚΡΑ", τον παχύσαρκο "ΛΕΣΙ" κτλ πως είναι δυνατόν να αποδεχθεί κάτι τέτοιο; Δεν θα κρίνω αν οι γάμοι ήταν σωστοί η όχι. Αλλά κρίνω την υποκριτική μας κοινωνία που έχει "ευαισθησίες" που είναι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.Των δικαιωμάτων των "ΚΟΛΟ-ΑΛΒΑΝΩΝ", των "ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΩΝ" των "ΑΡΑΠΑΔΩΝ".
Όχι στον γάμο των ομοφυλοφίλων, όχι στους μετανάστες, όχι στους ανθρώπους με αναπηρία ,όχι στην διαφορετικότητα. Αυτή είναι η πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας.
Και επειδή αυτήν την Ελληνική αρχαιότητα πολύ την "τσαμπουνάμε" οπότε μας συμφέρει για να δείξουμε ποσο "δημοκρατικοί" είμαστε...στην Αρχαία Σπάρτη υπήρχε και ο Καιάδας. Να τον επαναφέρουμε, με νόμο του κράτους; Για μια ακόμα πιο «δημοκρατική» χώρα που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: