Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Υπόθεση Κούλογλου.


Η εκπομπή του κ Κούλογλου για την οποία ,όπως υποστηρίζει, απολύθηκε από την ΕΡΤ προβλήθηκε τελικά μετά από τον ντόρο που δημιουργήθηκε και άγγιξε τα πρωτόγνωρα και αστρονομικά επίπεδα τηλεθέασης του 3%(ναι τρία ,δεν είναι ορθογραφικό λάθος).
Μετά από τόση free διαφήμιση γύρω από το όνομα του και την εκπομπή του έπιασε 3%.(Φαντάσου πόσο έπιανε πριν).Ήμουν μέσα στο 3%(ε;) που την παρακολούθησαν με σκοπό να δω τι ήταν πραγματικά αυτό που ενοχλούσε ΤΟΣΟ πολύ ώστε να απολυθεί από την ΕΡΤ. (Αν και από οτι διάβασα τώρα υποστηρίζει οτι οι Αμερικανοί φταίνε που απολύθηκε ).
Ωραία εκπομπή που αποτυπώνει την αλήθεια που όλοι ξέραμε (και όσοι δεν ήξεραν βλέπουν τα δελτία ειδήσεων) χωρίς να έχει κάτι πραγματικά αποκαλυπτικό η κάτι εντυπωσιακό .Όπως και να έχει δεν θα κάνω κριτική στην εκπομπή αλλά εν πάσει περιπτώσει μόνο λόγος για απόλυση δεν ήταν.
Τι έγινε λοιπόν και ένας ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ απολύθηκε και έγινε τόσο θέμα; Αν είναι τόσο καλός πολύ εύκολα θα βρει δουλειά στον ιδιωτικό τομέα .Λογοκρισία; Μήπως πρέπει αυτήν την καραμέλα να την φτύσουμε επιτέλους (μια και δεν φτύνουμε αυτούς που πρέπει). Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που φωνάζαμε για τους κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους; Μόλις έχασε την δουλειά του ένας κρατικοδίαιτος κάνουμε και πορεία συμπαράστασης;
Τέλος θα πω και κάτι για το press-gr που στήριξε πολύ αυτήν την υπόθεση.
Προσπαθούμε να στηρίξουμε όσο μπορούμε τα δημοσιογραφικά blogg και τους "ανεξάρτητους" δημοσιογράφους. Φροντίστε και σεις να είστε ΑΞΙΟΙ της στήριξης μας και όχι μόνο για τις εντυπώσεις, να χρησιμοποιείτε προβοκατόρικα και στα πλαίσια της συναδερφικής αλληλεγγύης περιστατικά που ίσως να μην είναι όπως παρουσιάζονται.
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους , πόσο καιρό θα έμενε σε ιδιωτικό κανάλι με εκπομπή του 3%; Ούτε σαιζόν δεν θα έβγαζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: