Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Γιατί τους αφήνουμε;


Επισκέφτηκα την σελίδα του ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ μετά από την συνέντευξη της Μελίνας Μουζουράκη ,νομική σύμβουλος του ΕΚΠΟΙΖΩ. Υπάρχει ανάρτηση για το μποϋκοτάζ στο γάλα για 9-14 Ιουνίου. Η ημερομηνία της ανάρτησης είναι στις 29/05/2008, και συμμετέχουν όπως λέει οι Ενώσεις Καταναλωτών:

ΒΙΟ.ΖΩ, Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ., Ε.Κ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ, Ε.Κ. ΛΕΣΒΟΥ, Ε.Κ. ΚΙΛΚΙΣ, Ε.Κ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, Ε.Π.Κ. ΣΕΡΡΩΝ, ΕΛ.ΚΕ.ΚΑ., Ε.Κ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΙΝΚΑ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΙΝΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΙΝΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΙΝΚΑ ΞΑΝΘΗΣ, ΝΕΟ ΙΝΚΑ, ΠΑΤΡΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.

Καμιά αναφορά ότι η ενέργεια αυτή ΞΕΚΙΝΗΣΕ από τους blogger και συγκεκριμένα από το http://greek-warrior.blogspot.com/ και υποστηρίζεται από 70 (μέχρι στιγμής) blog με μια επισκεψιμότητα που ειναι χιλιάδες φορές μεγαλύτερη από την αντίστοιχη σελίδα του ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ και της κρατικής τηλεόρασης. Άρα πρακτικά είναι μια ΔΙΚΗ ΜΑΣ ενέργεια και πρωτοβουλία τόσο σαν σκέψη, όσο και σαν προώθηση.
Είναι τουλαχιστον υποκριτικό και εκνευριστικό να μην γίνεται ΚΑΜΜΙΑ αναφορά για τους blogger που τους "ξύπνησαν" εκεί στο ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ, και που χάρη ΣΕ ΕΜΑΣ θα έχει επιτυχία το συγκεκριμένο μποϋκοτάζ.
. Φτάνει πια με την υποκρισία, για όλα τα κακά να γίνονται τα blog στόχος και για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν ούτε μια γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: