Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Ανοιχτή επιστολή προς τον κ Καραμανλή Πρωθυπουργό της Ελλάδας.


Αγαπητέ κ Καραμανλή,

Είμαι ένας από αυτούς που επέλεξαν ΕΣΕΝΑ προσωπικά και όχι τα κομματόσκυλα της ΝΔ στις εκλογές του 2004.Το κριτήριο μου ήταν αφενός ότι δικαιούσαι μια ευκαιρία, και αφετέρου ότι είσαι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε και ανατράφηκε με σκοπό να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Δεν δούλεψε, δεν είχε εξαρτήσεις , μορφώθηκε ΜΟΝΟ με αυτό το όραμα. Ε δεν μπορεί λέω κάτι καλό θα θέλει να κάνει. Είχες και αυτήν την ρητορική δεινότητα, χαρακτηριστικό έξυπνου ανθρώπου, είχες και το τεράστιο όνομα, είχες και την σημαία της κάθαρσης , ε πως να αντισταθώ.
Ακόμα και σήμερα εξακολουθώ να πιστεύω ότι ΕΣΥ προσωπικά θέλεις αλλά δεν μπορείς γιατί και συ γαντζώθηκες στην καρέκλα σου. Βλέπεις ότι το αντίπαλο δέος ΔΕΝ μπορεί να σε απειλήσει και μένεις παθητικός παρατηρητής των τεκτενόμενων. Έχεις αφήσει τα κομματοσκυλα να κάνουν ότι θέλουν, έχεις απομονωθεί από την πραγματικότητα και αποκτάς άποψη για τα γενόμενα από τον Ρουσόπουλο και τα κανάλια του.
Κ. Καραμανλή πάρε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σου. Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν σε ΕΣΕΝΑ και το πολιτικό κόστος ίσως να μην είναι τόσο μεγάλο όσο φαντάζεσαι. Ακόμα και αν σε "ρίξουν" τα λαμόγια εμείς θα σε στηρίξουμε αν πάρεις κεφάλια. Τήρησε υποσχέσεις προθέσεις και απόψεις:

-Όχι στα Σκόπια για οποιοδήποτε όνομα-παράγωγο της "Μακεδονίας".
-Άρση της μονιμότητας στο δημόσιο
-Μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό "ολοκληρωτική" (δημοσιογράφοι ,δημόσιοι υπάλληλοι ,δικηγόροι ,γιατροί)
-Επαναφορά του "βασικού" μετόχου
-Πάταξη της αισχροκέρδειας των τραπεζών
-Κατάργηση των ρουσφετιών και των μιζαδόρων
-Διαγραφή ΑΜΕΣΗ οποιουδήποτε στο κόμμα σου εμπλέκεται σε υποθέσεις διαφθοράς.
-Αξιοποίηση στελεχών αξιών από όλη την Ελλάδα και όχι από την κομματική δεξαμενή.
-Υιοθέτηση απόψεων των άλλων κομμάτων που θεωρείς πως είναι σωστές και εφαρμόσιμες.

Είναι τόσα πολλά αυτά που περιμένουμε να κάνεις , που σε εμπιστευτήκαμε και σε εμπιστευόμαστε ακόμη. Όχι για πολύ όμως, ακόμα και μείς που πιστέψαμε σε σένα αρχίζουμε να ταλανιζόμαστε.
κ Καραμανλη σε ψηφίσαμε το 2004 για να αλλάξεις την χώρα. Με εξωτερική πολιτική του Μητσοτακη, οικονομία του Αλογοσκουφη , και ατολμία δική σου, οδηγούμαστε στο 1991-93.
κ Καραμανλη είσαι η τελευταία ελπίδα μας για μια καλύτερη Ελλάδα. Μην μας διαψεύδεις.

Μ.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια: