Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Τσου ρε Λάκη


Ρεσιτάλ ανοησίας από τον Λαζόπουλο. Ο φίλος μας ο Λάκης ξέρει πολύ καλά τη δύναμη της τηλεόρασης. Τον βλέπουμε και τον απολαμβάνουμε. Όχι όμως ως "εθνικό καθοδηγητή", αλλά ως διασκεδαστή. Το ότι βλέπεις κάποιον δεν σημαίνει ότι τον εκτιμάς. Μπορεί να τον βλέπεις επειδή είναι καλός καραγκιόζης. Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε ότι διολισθαίνει συνεχώς σε μια περίεργη καταγγελτική τακτική, με περίεργες "σοφιστίες", που του γράφουν στο autocue. Xθες μας είπε ότι τις σημαίες τις καίνε οι νεαροί επειδή παίρνουν 700 ευρώ. Διαβάστε στο troktiko http://troktiko.blogspot.com/2008/05/680_27.html το σχετικό άρθρο.

Εμείς να συμπληρώσουμε τρία πράγματα :

1. Το παραπάνω αλλά και η όλη "ιδεολογία" της εκπομπής, δείχνει ένα υποκρυπτόμενο ανθελληνισμό, που αποκαλύπτεται με άλλοθι εύπεπτα μυνήματα.

2. Οι πατεράδες / παππούδες μας, που πολέμησαν το φασισμό στα Αλβανικά βουνά, για μια σημαία, το έκαναν επειδή έπαιρναν 3.700 ευρώ; Αν έπαιρναν 700 δηλαδή, θα λιποτακτούσαν και θα έκαιγαν τη σημαία αντί να την υπερασπιστούν; Οι μισοί Σκοπιανοί είναι άνεργοι! Είδες κανέναν να καίει τη σημαία επειδή είναι άνεργος!!! Τι λογική είναι αυτή;

3. Από όλο τον ορυμαγδό ανθελληνικής προπαγάνδας εκ μέρους των Σλαβομακεδόνων, το μόνο που βρήκες να μας πεις ρε Λάκη και να δείξεις στην εκπομπή σου, ήταν το βίντεο με δηλώσεις του Άνθιμου; Αυτό το βρήκες εύκολα, το βίντεο του Στέφανου δεν το βρήκες; Οι μόνοι που έψεξες είναι πάλι οι Έλληνες; Μας είπες αθώα-αθώα: "βλέπετε τι κάνουμε εμείς οι βρωμοέλληνες; ε, καλά κάνουν κι αυτοί!". Μας παρουσίασες δηλαδή την ηλίθια Σλαβομακεδονική προπαγάνδα, ως απάντηση στην αντίστοιχη Ελληνική! Καλύτερο σύμμαχο, δεν θα μπορούσαν να βρουν οι Σλαβομακεδόνες!


http://taxalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: