Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Πουλήθηκε το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

Να λοιπόν που το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" πουλήθηκε σύμφωνα με ανάρτηση του press.gr . Σύμφωνα λοιπόν πάντα με το press.gr ο κ Μπόμπολας απέκτησε το 70% της εφημερίδας , το οποίο αναλύεται σε 40% του κ Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, 20% του κ. Θέμου Αναστασιάδη, και 10% του κ. Καραμήτρου.
Φυσικά μένει να δούμε αν ο κ Τριανταφυλλόπουλος θα μείνει πιστός στην δημόσια δέσμευση του ότι δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ από την εφημερίδα. Διότι όταν μια εφημερίδα σαν το "Πρώτο Θέμα" εκτιμάται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, το 40% είναι 12 εκατομμύρια ευρώ. Αν λοιπόν ο κ Τριανταφυλλοπουλος πράγματι δεν πάρει ούτε ένα ευρώ (άντε και με μερικές χιλιάδες ευρώ συμβιβαζόμαστε) τότε ναι, είναι άξιος και θα πρέπει όλοι να τον θεωρούμε τον ΜΟΝΟ πραγματικό Έλληνα δημοσιογράφο. Αν όμως τα πάρει, τότε ας μην απορεί που βρήκε ο κ Αναστασιάδης τα 5 ψωρο-εκατομμύρια.
Φυσικά προκύπτει ένα μικρό θεματάκι όσον αφορά την επιλογή της πώλησης στον κ Μπόμπολα. Κι αυτό γιατί ο ΙΔΙΟΣ ο κ Τριανταφυλλόπουλος τον αποκαλούσε "διαπλεκομενο" με μένος και οργή. Μπροστά όμως στα πανέμορφα ευρουδάκια, όλα αλλάζουν. Και μην βγει κανείς να κατηγορήσει τρεις ανθρώπους που έστησαν μια εφημερίδα, την έκαναν πρώτη σε κυκλοφορία, και την πουλάν σε εναν μεγάλο-εκδότη. Είναι μια καθαρή, επιχειρηματική κίνηση, που θα την έκανε ο καθένας μας. Αλλά τουλάχιστον ας το παραδεχθούν και ας αφήσουν τους ηρωισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: