Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

Γέννησε μόνη της γιατί...


Εκεί το καταντήσατε το ΕΣΥ κ. Καραμανλή και κ. Αβραμόπουλε!!! Όχι μόνο γέννησε μόνη της, όχι μόνο κινδύνεψαν να χάσουν την ζωή τους μάνα και νεογνό, Νοσοκομείο και Αστυνομία τους κορόιδευαν και από πάνω!!!!!!!!!

Διαβάστε το προχθεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΘΡΑΚΗ" Ξάνθης:

- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ
- ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!

«Εδώ δεν είναι μπακάλικο» και του… έκλεισαν το τηλέφωνο!!

- ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΠΟΥ ΠΑΙΧΘΗΚΕ «ΚΟΡΩΝΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΑ» Η ΖΩΗ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!
- ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

Το χρονικό όπως μας το εξιστορεί ο καταγγέλλων έχει ως εξής. Η έγκυος γυναίκα επρόκειτο να γεννήσει σε μία εβδομάδα, αλλά οι πόνοι ήρθαν νωρίτερα. Τα γεγονότα εξελίχθηκαν αστραπιαία, αφού σε λιγότερο από είκοσι λεπτά μετά τους πόνους το μωρό άρχισε να βγαίνει…
Αμήχανος ο πατέρας επικοινώνησε με το 166 και εξιστόρησε το γεγονός ζητώντας ασθενοφόρο για την διακομιδή της συζύγου του στο νοσοκομείο. Η πρώτη αντιμετώπιση- απάντηση ήταν πως: «Δεν υπάρχει ασθενοφόρο». Σε τηλέφωνο που ακολούθησε, καθόσον το «μισό παιδί» είχε ήδη βγει έξω με αποτέλεσμα να τα χάσει κυριολεκτικά ο πατέρας, η διάθεση της υπαλλήλου ήταν έως ειρωνική.
Σύμφωνα με την καταγγελία ανέφερε πως: «Έχουμε δέκα ασθενοφόρα, αλλά δεν έχουμε οδηγούς γιατί λείπουν σε περιστατικά. Αν θέλεις έλα να τα οδηγήσεις εσύ»!
Εναγωνίως ο πατέρας ζήτησε να τον συνδέσουν με κάποιον μαιευτήρα ή με κάποια μαία ώστε να του δώσουν οδηγίες, τι θα έπρεπε να κάνει μιας και το παιδί είχε ήδη γεννηθεί και μέσα στα αίματα, ήταν ακόμη «δεμένο» με τον ομφάλιο λώρο. Σε απάντηση της αγωνιώδους αυτής έκκλησης, του είπαν πως: «Εδώ δεν είναι μπακάλικο» και εν συνεχεία… του έκλεισαν το τηλέφωνο!
Σε προηγούμενη παρότρυνση της υπαλλήλου, να πάρει ένα ταξί και να μεταφέρει την έγκυο και το μωρό στο νοσοκομείο, ο καταγγέλλων εύλογα απάντησε, πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί ήταν αδύνατο συγχρόνως να μεταφερθούν επίτοκος και νεογέννητο με τον ομφάλιο λώρο και τα αίματα, καθόσον δεν γνώριζε τον τρόπο που θα έπρεπε να μετακινηθούν ταυτόχρονα.
Ακολούθησαν και άλλα τηλέφωνα από γειτόνισσες της περιοχής που υποτίθεται είχαν «μέσο» στο νοσοκομείο, αλλά και πάλι δεν υπήρξε αποτέλεσμα, μιας και δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός για να μετακινηθεί ασθενοφόρο.
Μετά απ’ όλα αυτά και μετά την απαράδεκτη (λίαν επιεικώς) απάντηση που έλαβε ο καταγγέλλων πατέρας, φυσικά εξαιμάνει και άρχισε να ωρύεται έχοντας θολώσει κυριολεκτικά το μυαλό του στην θέα της συζύγου του και του νεογέννητου παιδιού που κινδύνευαν ανά πάσα στιγμή να χάσουν και την ζωή τους μετά απ’ όλα αυτά.
Ακολούθησε τηλεφώνημα στην άμεση δράση (100) μήπως υπήρχε κάποιος τρόπος βοήθειας από πλευράς της αστυνομικής υπηρεσίας, αλλά και πάλι δεν κατέστη δυνατόν γιατί… δεν υπήρχαν διαθέσιμα περιπολικά εκείνη την ώρα!
Ο καταγγέλλων, τηλεφώνησε στην συνέχεια σε φιλικό του γιατρό, ο οποίος κατέφθασε και βοήθησε σημαντικά στο «διαχωρισμό» του παιδιού από την μητέρα και εν συνεχεία στην σωστή διακομιδή τους στο νοσοκομείο Ξάνθης.
Η «Θ» μεταφέρει αυτούσια την καταγγελία του αναγνώστη μας και ζητεί να απαιτηθούν εξηγήσεις και ευθύνες όπου υπάρχουν με δεδομένη την διάθεση του καταγγέλλοντος να καταθέσει όπου είναι απαραίτητο και όπου κληθεί…"

http://press-gr.blogspot.com/


Σχόλιο του απλού πολίτη: Μια και είναι της μόδας οι μηνύσεις απο βουλευτές, γιατί δεν κάνουν μια μηνύση οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ν ΡΟΔΟΠΗΣ,ΞΑΝΘΗΣ,ΚΑΒΑΛΑΣ,κατά παντός υπευθύνου, να απολυθούν κανα δυό καρεκλοκένταυροι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι να αρχίζει να στρώνει αυτο το κράτος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: