Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ!


Στ’ άρματα για την «Άγια Σοφιά;»
Ο γραφικός ελληνοαμερικανός ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ανασκαλεύει το σκοταδισμό και προβάλλεται από ΜΜΕ. Τι θα πράξουν ιστορικοί, φιλόσοφοι, πανεπιστημιακοί, πνευματικοί,ειρηνικές και δικαιωμάτων οργανώσεις, αριστερά κόμματα..;
Ελληνοαμερικανοί, αναμειγνύοντας ό,τι ανόητο και καθυστερημένο από την καταγωγή με κάθε τι σκοταδιστικό και βλακώδες από τη νέα πατρίδα τους, συχνά γελοιοποιούν την Ελλάδα αλλά και προσβάλουν κάθε νοήμονα.
Αυτός ο νέος τύπος των ΜΜΕ, ο Κ. ΣΠΥΡΟΥ, που ξαφνικά μας τον προβάλουν για μια ανοησία, ζητάει να πολεμήσουμε ώστε να επανέλθει το ΒΥΖΑΝΤΙΟ και η «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».
Βεβαίως, ο ναός πρέπει να διατηρηθεί ως (απευκταίο) μνημείο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.

Πρέπει να συμβολίζει το (για μια χιλιετία) γκρέμισμα του μέγιστου των μέχρι τότε πολιτισμών , ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, και την επιβολή του πλέον μακρόχρονου στυγνού θρησκευτικού σκοταδισμού.
Για να κτιστεί η… «Άγια Σοφιά» ξεθεμελιώθηκαν βίαια σημαντικότατα πολιτιστικά μνημεία. Μεταξύ τους, και συμπεριλαμβανόμενα στα «7 θαύματα του κόσμου».
Εντός του οργανώθηκε, αναπτύχθηκε και μεγαλούργησε:
-Ο στραγγαλισμός της ανθρώπινης σκέψης, των δικαιωμάτων, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
-Η διαμόρφωση και εμπέδωση της πλέον δουλικής συνείδησης και υποταγής σε κάθε εξουσία. Ως δούλοι θεού! ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ!
-Το γκρέμισμα κάθε επιστήμης και η απαγόρευση της έρευνας και δημιουργίας.
-Η, για χίλια και πλέον χρόνια, νέκρωση του άνθρωπου!
-Η εξαφάνιση των άλλων πολιτισμών, κυρίως του Ελληνικού.
-Η καταστροφή της ανθρώπινης ιστορίας για να μην αποκαλύπτεται ότι ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ δεν είναι τίποτε άλλο παρά το χείριστο ανθρώπινο δημιούργημα, αντίγραφο και κακέκτυπο όλων των μέχρι τότε θρησκειών.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ν’ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ Ο Κ. ΣΠΥΡΟΥ

ΚΑΙ ΤΟ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ.

http://www.enet.gr/online/dspphoto?id=227228

Ό,τι δηλ. μεθοδεύει και επιδιώκει ο αμερικάνικος φονταμενταλισμός του ΜΠΟΥΣ και του σκληρού ιμπεριαλιστικού πυρήνα που θέλει να επιβάλλει την παγκόσμια αμερικάνικη εξουσία κυρίως μέσα από συγκρούσεις των λαών και νέκρωση της σκέψης.
Τη μίσος Τούρκων-Ελλήνων, μεθοδεύει να επαναφέρει ο Κ. ΣΠΥΡΟΥ και το… ύποπτο Συμβούλιο.
Δεν αντέχουν την προσέγγιση των δύο λαών και σχεδιάζουν την έξαψη των παθών.
Ο Κ. ΣΠΥΡΟΥ και το… Σπύρικο ΠΣ δεν ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα που καταπατούνται κυρίως στη Αμερική αλλά και στην Ελλάδα αφού υπάρχουν εκατομμύρια στερούμενοι βασικών δικαιωμάτων. Και θρησκευτικών.
Στην Ελλάδα μόνο οι ορθόδοξοι έχουν…
δικαιώματα. Των άλλων στραγγαλίζονται.
Ενδιαφέρονται μόνο για την επαναλειτουργία μνημείου ντροπής στα πλαίσια ενός σχεδιασμού επιβολής νέου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΥ. Την ώρα της κατάρρευσης των θρησκειών έρχεται, ως ΣΩΤΗΡΙΑ παρέμβαση, το παγκόσμιο σύμβολο σκοταδισμού και φονταμενταλισμού, η «Άγια Σοφιά».
Δυστυχώς, τα ΜΜΕ προβάλουν, δίχως τη δυνατότητα αντιλόγου, αυτές τις ανοησίες αλλά κυρίως εκφάνσεις «Σύγκρουσης των πολιτισμών».
Γίνονται έτσι φορείς μιας επιδίωξης η οποία, αν καρποφορήσει, η ανθρωπότητα θα βρεθεί σε νέα δεινά.

Απο: Γιάννης Ζωχιός

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ aplos-politis

Το περιεχόμενο της ανάρτησης μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Σεβόμενοι όμως την ελευθερία του λόγου το δημοσιεύουμε εφόσον μας το αποστείλατε.

" Διαφωνώ με την άποψη σου, αλλά θα δώσω και την τελευταία σταγόνα απο το αίμα μου για το δικαίωμα σου να την λες."

Δεν υπάρχουν σχόλια: